A Klimatrend Hungary Kft rövid története

Vállalkozásunk 1995-ben azzal a céllal jött létre, hogy a szakmánkban azaz a hűtés klíma valamint légtechnikai iparágban újszerű, vevő orientált kereskedelmi és szolgáltató tevékenységet nyújtson.

A zalaegerszegi telephelyű cég tevékenysége kezdetben elsősorban Zala- Vas- Veszprém- és Somogy megyékre terjedt ki, mára már országos méretűvé nőtte ki magát.

A Klimatrend Hungary Kft. hűtés- klíma valamint légtechnikai rendszerek, tervezésével, berendezések kereskedelmével, rendszerek kivitelezésével karbantartásával, szervizmunkáival foglakozik.

A fő célkitűzésünk, elkötelezett minőségpolitikánkat megvalósítani mind a komfort, mind pedig az ipari alkalmazású rendszerek területén teljes körű szolgáltatást nyújtani, amely magába foglalja a tervezést, a kivitelezését, folyamatos karbantartást, és szervizelést.

Üzleti filozófiánk: "Szakértelem, partnerség = siker."

Meggyőződésünk, hogy nemcsak magánéletünkben, de az üzleti életben is a „fair play”, a becsületes munka az egyedüli helyes út. Ezért cégünk üzleti hitvallásának középpontjában partnereink részére végzett magas műszaki színvonalú munka áll.


Eredményeink alapja az a szakértelem, amelyet az épületgépészet számtalan területén szerzett tapasztalatok alapján tudásbázissá halmoztunk fel.

Üzleti filozófiánkban kiemelt szerepet tulajdonítunk a minőségpolitika teljes tevékenységi kört átfogó alkalmazására. Ennek eredményeképpen bevezetésre került 2006-ban a teljes tevékenységre valamint az általunk nyújtott szolgáltatásokra vonatkozóan az MSZ EN ISO 9001:2001 minőségbiztosítási rendszer.


A szolgáltatás színvonalának erősítése, valamint a kereskedelmi tevékenység szélesítése, a piacon olyan jelentős kereslet növekedést eredményezett, amely igényelte egy új, koncentrált telephely kialakítását.

Az új belvárosi székhelyünket 2001 novemberében nyitottuk meg.

Itt összevonásra került a kereskedelmi tevékenységet lebonyolító üzlettér, raktárbázissal, a mérnöki és egyéb adminisztrációs tevékenységet szolgáló irodáink.
A szervízeléshez szükséges műhelyek áthelyezésével lehetőség nyílt a rugalmasabb szervízszolgáltatás megvalósítására.
Ezzel egyidejűleg növeltük a gépkocsipark és a szakképzett hűtőgépszerelők számát.

Az új szervezeti felépítéssel, a központosítás kialakításával sikerült megvalósítani arra való törekvésünket, hogy a partnereink számára személyre szóló szolgáltatást nyújtsunk, melynek eredményeképpen a térségben elfoglalt piaci részesedést jelentős mértékben növeltük.

Partnerkapcsolataink jövőre mutató ápolásában, kiemelt fontosságot tulajdonítunk tervező, kivitelező partnereink folyamatos képzésének biztosítására, mely mára hagyománnyá vált, hiszen több éves múltra tekint vissza.

Az országos márkaképviseletekkel karöltve az alábbi gyártók termékeire, szolgáltatásaira vonatkozóan szélesítjük képzési rendszerünket:

  • Daikin hűtés - klímatechnika
  • AERMEC hűtés - klímatechnika
  • AIRVENT szellőzés - légtechnika
  • AERECO szellőzés - légtechnika

Jól képzett szakember gárdánk megbízható munkája, valamint forgalmazott termékeink kiváló minősége és széles választéka lehetővé teszi, hogy cégünk képes az egyedi igényeknek megfelelően komplex rendszerek létrehozására, melyet számos referencia bizonyít.

Reméljük rövid bemutatkozásunkkal felkeltettük érdeklődését, bármely felmerülő kérdésben készséggel állunk rendelkezésére.

 
Klimatrend Hungary Kft.
8900 Zalaegerszeg, Kaszaházi u. 32.
Tel.: +36/92/598-200
E-mail:
Webshark