Dealer LOGO spacer LOGO DAIKIN
   
banner-daikin1 banner-daikin2 banner-daikin3 banner-daikin4 banner-daikin5
 
TEGYE OTTHONÁT
TÖKÉLETES KOMFORT ZÓNÁVÁ

 
 
KAPCSOLAT
 
  
   

TELJES KÖRŰ
KLÍMASZABÁLYOZÁS OTTHONÁBAN

 
 

Home Comfort Expert - Tapasztalat és a legkiválóbb minőség garanciája.

A Daikin már több, mint 90 éve fejleszt és gyárt olyan kiváló minőségű légkondicionáló rendszereket, amelyek a hűtési és fűtés komfort optimális kombinációját nyújtják. A Japánban és Európában történő gyártás garantálja a legmagasabb megbízhatóságot, amelynek erősségét a szigorú minőségbiztosítás adja.

Minden tevékenységünk középpontjában integrált megoldások fejlesztése és gyártása áll, mind a hűtés és a fűtés terén egyaránt. Minden épületgépészeti elem egyetlen helyről származik, ezért azok tökéletesen összeillenek. Üzleti alaptevékenységünkre koncentrálunk mely hosszú évekre garantál megbízható működést.

Home Comfort Expert

Azon partnereink, akiket a Daikin a Home Comfort Expert címre jelölt, szigorú válogatási eljáráson estek át és kiválóan ismerik a Daikin termékeit és technológiáját. Rendelkeznek minden otthoni Daikin egységhez kiegészítőkkel, és rendszeresen részt vesznek tanfolyamokon, speciális képzéseken, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassák Önnek.

Emellett mindig számíthatnak a Daikin műszaki támogatására, valamint olyan speciális garanciákat és biztosítékokat kapnak, amelyekből Önnek, mint ügyfélnek közvetlen előnyei származnak. Ha tehát úgy dönt, hogy Daikin Home Comfort Experthez fordul, akkor a lehető legjobb döntést hozza.

Cím: 8900 Zalaegerszeg, Kaszaházi út 32.
Telefonszám: 06-92/598-200
Fax: 06-92/598-201
Weboldal: www.klimatrend.hu
Nyitva tartás: 8.00-17.00-ig

 

back button
Partener Daikin
Partener Daikin Partener Daikin
 
 
A kényelem
legmagasabb szintje.
 
 
A legmagasabb színvonal
már a tervezésben is.


Miért válassza a Daikin?


Biztosítjuk hogy a fogyasztó a Daikin jóvoltából a tökéletes kényelmet élvezheti.

A technológiai kiválóság elkötelezettjeként, a hangsúlyt a kivitelre helyezzük és a tökéletes klíma élményét nyújtjuk ügyfeleinknek.

Termékeink élen járnak az alacsony energiafogyasztásban, és folyamatosan dolgozunk azon, hogy tovább csökkentsük megoldásaink környezetre gyakorolt hatását.
back button

 

 
Catalog Daikin
A DAIKIN   
GY.I.K.       
Igények     
 
Maradjunk kapcsolatban
Facebook Daikin