Hűtéstechnika

Bátran állíthatjuk, hogy a szakmában eltöltött több mint két évtized alatt számtalan oldaláról ismertük meg partnereink igényeit.

A gazdasági környezet változása egyre inkább előtérbe helyezi a beruházási döntéseknél a magas műszaki színvonalú, ugyanakkor alacsony üzemeltetési költséggel működő technológiák előtérbe kerülését. Így van ez a hűtéstechnológia területén is.

A megoldandó műszaki feladatok elsődlegességének fontossága mellett a mi megvilágításunkban kiemelt szerepet kap a bekerülési – üzemeltetési költség aránya.

Szakértelmünknek köszönhetően a tervezési fázistól az üzemeltetésig kínálunk megoldási lehetőségeket, tevékenységi körünk számtalan ágában.

Így a hűtéstechnológia vonatkozásában az alábbi termékekre és szolgáltatásokra terjed ki tevékenységünk:

 • Daikin Conveni-pack hűtéstechnológiai rendszerek tervezése, kivitelezése
 • Daikin típusú ZEAS hűtőaggregát egység tervezése, kivitelezése
 • Alternatív energiaforrások tervezése, rendszerbe építése
 • Hűtőberendezések, tervezése, kivitelezése, üzembehelyezése, karbantartása, szervizelése
 • Hűtőgépészeti tervezés, kivitelezés, karbantartás
 • Hűtő, hűtőkamrák, mélyhűtőkamrák, hűtőházak technológiai tervezése, gyártása, kivitelezése
 • Szabályozott légterű zöldség - gyümölcstárolású ( ULO rendszerű ) hűtőházak tervezése, kivitelezése, karbantartása
 • Baromfi- és húsfeldolgozó üzemek komplett tervezése, kivitelezése
 • Gyors fagyasztó – sokkolók gyártása, üzembehelyezése
 • Speciális, egyedi hűtéstechnikai feladatok megoldása
 • Kondenzátorok, elpárologtatók, csavar-, dugattyús-, és srollkompresszorok, csoportaggregátok kis- és nagykereskedelme, telepítése
 • Hűtéstechnológiai szabalyzó, ellenőrző elemek, alkatrészek, egyéb segédanyagok forgalmazása.
 • A folyadékhűtők, fan coil-ok elterjedését követően mára egyre nagyobb igény merül fel az energiatakarékos, környezetbarát technológiai alkalmazásokra.

Partnereink igényeinek speciális kielégítése érdekében termékkínálatunkban  kiemelt fontosságú a hőszivattyúk, geotermikus hőszivattyúk, alternatív energia- források alkalmazása.

Termékpalettánkon széles körben alkalmazzuk a csúcsminőségű Daikin típusú kimagasló műszaki megoldásokat biztosító folyadékhűtő berendezéseket, melyet számtalan referenciánk bizonyít.

2010 évtől országos szinten számos áruházban telepítettünk Daikin Conveni-pack hűtéstechnológiai rendszert, mely segítségével a kereskedelmi hűtés terén cégünk magasabb szintre lépett, a rendszer ugyanis integrálja egyetlen egy hűtőkörben a kereskedelmi hűtőegységeket, mélyhűtő és légkondícionáló berendezések működését, ezáltal biztosítva az üzletek hűtőpultjainak biztonságos - korábbi hagyományos rendszerekhez képest akár 50%-os megtakarítással – működését.

Cégünk tevékenységének szerves részét képezik, hűtőházak, hűtő-, fagyasztókamrák, sokkolók, egyedi, speciális hűtéstechnológiai feladatok megvalósítása.

Az általunk alkalmazott kamratestek a hőmérséklettől és statikai követelményektől függően 60-250 mm vastagságú poliuretán keményhab szigetelésű szendvicspanel elemekből készülnek.Paneltestekre jellemző a nagyfokú stabilitás, hőhídmentes illesztésekkel szerelt, festett vagy rozsdamentes kivitelben, bármilyen méretben, alakban építhetőek.

Tervezéseink során az energiaracionalizálási szempontokat mindig kiemelt fontossággal kezeljük, vevői igényeknek megfelelően egyre szélesebb körben alkalmazzuk a hővisszanyerést és az inverter technológiát.

Minden hűtőberendezés megbízhatóságának fontos része a hűtőaggregát egység.Választékunkban megtalálhatóak a beépített aggregátos és a hagyományosan telepített aggregátos rendszerek mellett az energiatakarékos csoportaggregát  egységek. (Coopland, Bitzer)  

A folyamatos fejlesztések alkalmazásával lehetőséget kínálunk az energiatakarékos üzemeltetési technológiák előtérbe kerülése mellett az esztétikus, környezetbarát kivitelezésre.

Az általunk tervezett, kivitelezett rendszerekre teljeskörű garanciát vállalunk, melyet folyamatosan bővülő, képzett szakszerviz hátterünk biztosít.

Igény szerint lehetőséget kínálunk arra, hogy internetes hozzáférhetőség segítségével képesek legyünk a felügyeletünk alatt álló rendszerekről való  információ-gyűjtésre, kiértékelésére.

A naprakész információknak köszönhetően a rendszer-üzembiztonság nagy mértékben növelhető.A meghibásodás lehetőségének minimalizálása elérhető a rendszerfolyamatokba  időben történő beavatkozással, ezáltal megelőzhetők a rendszerzavarok, illetve- leállások.

Igény szerint lehetőséget kínálunk az átalánydíjas javítási, karbantartási szerződések megkötésére.Szerződött partnereink részére kiemelt figyelmet szentelünk a javítási feladatok időben történő, soron kívüli elvégzésére.

Hűtéstechnikai szaküzletünk széles alkatrész bázisa lehetővé teszi a zavartalan javítási tevékenység folytatását, illetve alkatrész kereskedelem lebonyolítását.

 

Hűtéstechnika
Klímatechnika
Légtechnika

Ahol az innováció találkozik a kreativitással! - Daikin Stylish

Keresse üzletünkben a Daikin új megjelenésű dizájnos klímaberendezését a Daikin Stylisht!
tovább

Szerviz

Kérjük tölse ki szervizbejelentő űrlapunkat,
vagy hívja a
+36/30/530-8751
szervizbejelentő számunkat.
Kollégánk a legrövidebb időn belül felveszi
Önnel a kapcsolatot.

Kapcsolat

 • Klimatrend Hungary Kft.
  8900 Zalaegerszeg, Kaszaházi út 32.

  Tel.: +36/92/598-200
  Fax: +36/92/598-201
  E-mail:
  Skype: klimatrend