Magunkról

A Klimatrend Hungary Kft. hűtés-, klíma- valamint légtechnikai rendszerek tervezésével, kereskedelmével, kivitelezésével, karbantartásával, szervizmunkáival foglakozik.

Vállalkozásunk 1995-ben azzal a céllal jött létre, hogy a szakmánkban újszerű, vevőorientált kereskedelmi és szolgáltató tevékenységet nyújtson.

A zalaegerszegi telephelyű cégünk tevékenysége kezdetben elsősorban Zala- Vas- Veszprém- és Somogy megyékre terjedt ki, mára már országos méretűvé nőtte ki magát.

A szolgáltatás színvonalának erősítése, valamint a kereskedelmi tevékenység szélesítése a piacon olyan jelentős kereslet-növekedést eredményezett, amely igényelte egy új, koncentrált telephely kialakítását, melyet a már mindenki számára jól megszokott Kelemen Imre utcai telephelyünk helyett, 2015 márciusában már Kaszaházi úti új bázisunk biztosított.

Itt összevonásra került a kereskedelmi tevékenységet lebonyolító üzlettér a raktárbázissal, valamint a mérnöki és egyéb adminisztrációs tevékenységet szolgáló irodánkkal. A szervizeléshez szükséges műhelyek áthelyezésével lehetőség nyílt a rugalmasabb szervízszolgáltatás megvalósítására. Ezzel egyidejűleg folyamatosan növeltük a gépkocsipark és a szakképzett hűtőgépszerelők számát.

Annak érdekében, hogy Vevőink igényeit még hatékonyabban kielégíthessük, 2011 nyarán létrehoztuk webáruházunkat, melynek megnyitása hozzájárult a Viszonteladói hálózatunk országos szintre való bővítéséhez is.

Partnerkapcsolataink jövőre mutató ápolásában, kiemelt fontosságot tulajdonítunk tervező, kivitelező partnereink folyamatos képzésének biztosítására, mely mára hagyománnyá vált, hiszen több éves múltra tekint vissza.

SZOLGÁLTATÁSAINK

 1. Lég- és klímatechnikai berendezések, rendszerek kereskedelme, kivitelezése, valamint azok technológiai alkalmazásai
 • Daikin típusú split- és multisplit rendszerek 
 • Daikin típusú VRV rendszerek 
 • Daikin Conveni-pack hűtéstechnológiai rendszerek 
 • Daikin típusú folyadékhűtő berendezések
 • Daikin típusú hőszivattyús rendszerek 
 • Daikin típusú légkezelő berendezések
 • Daikin típusú fan coil, folyadékűtő berendezések
 • Airvent, SIGAir Handling típusú ventilátorok, légtechnikai anyagok 
 • Aereco típusú légbevezető elemek 
 1. Szerviz- és karbantartási tevékenység

Kiemelt figyelmet fordítunk szakembereink folyamatos továbbképzésére ezzel biztosítva szakmai tudásukat, hozzáértésüket. Megbízható munkájuk, valamint forgalmazott termékeink kiváló minősége és széles választéka lehetővé teszi, hogy cégünk képes az egyedi igényeknek megfelelően komplex rendszerek létrehozására, és azok szakszerű karbantartására, szervizelésére, melyet számos referencia bizonyít. 

Hűtéstechnika
Klímatechnika
Légtechnika

Ahol az innováció találkozik a kreativitással! - Daikin Stylish

Keresse üzletünkben a Daikin új megjelenésű dizájnos klímaberendezését a Daikin Stylisht!
tovább

Szerviz

Kérjük tölse ki szervizbejelentő űrlapunkat,
vagy hívja a
+36/30/530-8751
szervizbejelentő számunkat.
Kollégánk a legrövidebb időn belül felveszi
Önnel a kapcsolatot.

Kapcsolat

 • Klimatrend Hungary Kft.
  8900 Zalaegerszeg, Kaszaházi út 32.

  Tel.: +36/92/598-200
  Fax: +36/92/598-201
  E-mail:
  Skype: klimatrend