Szerviz

A Klimatrend Hungary Kft. fennállásának több mint két évtizedes időtartama alatt mindig is kiemelt hangsúlyt fektetett a szakemberei képzésére, infrastrukturális és eszközparkjának fejlesztésére.

Dinamikusan fejlődő szervizcsapatunk, lendületes, képzett kollektívánk nyújt garanciát arra, hogy tevékenységünkkel hozzájárulhassunk partnereink elégedettségéhez.

Szerviztevékenységünk az alábbi szolgáltatásokat kínálja Önnek:

 • Irodák, irodaházak, üzletek, szerverhelyiségek, telefonközpontok hűtés-, légtechnikai rendszereinek, karbantartása, javítása
 • Sportlétesítmények, üzemcsarnokok, tiszta tér szobák karbantartása, javítása
 • Bankok, hitelintézetek, szállodák, apartmanok, lakások baktérium-mentesítése, javítása
 • Hűtőházak, hűtőkamrák, húsfeldolgozó üzemek karbantartása, üzemi állapotok mérése, rendszerfelügyeletek üzemeltetése
 • Helyszíni felmérés során végzett optimális hűtőteljesítmény, telepítési lehetőség meghatározás
 • Klímaberendezések pontos, szakszerű telepítése, beüzemelése
 • Egyénre szabott karbantartási tevékenységek, igény szerinti éves adatszolgáltatással, javaslattétellel
 • Hűtés-, és légtechnikai rendszerek ellenőrzései, beszabályozásai,mérési jegyzőkönyvek készítése
 • Szivárgásvizsgálat elvégzése

Kollégáink, a helyszíni felmérést követően, személyre szabott megoldásokat  kínálnak leendő partnereink részére, mind a berendezésekről mind pedig a  telepítésére vonatkozó feltételeiről.Munkatársaink az ország különböző területein lévő irodaházak, bankok, szállodák, kórházak, üzletek, hűtőházak, lakások stb. klimatizálási, légtechnika szerelési, karbantartási, üzemeltetési feladatainak kivitelezési munkáiban vesznek részt. Kivitelezéseink során I. osztályú anyagbiztosítást és munka minőséget biztosítunk Ügyfeleink részére.

Szerviztevékenységeinket kizárólag zöldkártyával rendelkező, képzett, lendületes szakember gárda végzi.Szakembereink szakmai bővítését folyamatos továbbképzésekkel segítjük elő.(Daikin – Ausztria)

Szerviz softwarek segítségével nyomon követhető a hűtő–, klímaberendezések üzemi állapota, időben előre jelezhetővé válnak a valószínűsíthető meghibásodások, ezáltal megelőzhetőek a rendkívüli események bekövetkezései. Szerviztevékenységünket segíti a folyamatos gyári kapcsolattartás, mérnöki adatszolgáltatási lehetőséggel.

A magas infrastruktúrális és modern eszközháttér, valamint széleskörű raktárbázisunk biztosítja a szerviztevékenység zavartalan folytatását.Szakszervizeink, mérnök üzletkötőink információs szolgáltatást nyújtanak a forgalmazott, szervizelt termékekkel kapcsolatban.

Az ügyeleti szolgálatunk lehetőséget kínál szerződött partnereink részére, hogy akár 4 óra alatt megkezdett javítási határidővel álljuk rendelkezésükre.

 

Karbantartásról:

Minden telepített rendszer működése során amortizálódik magában hordozva a meghibásodás, az üzemzavarok kialakulásának lehetőségeit.Igaz ez bármely hűtő-, klímaberendezés vonatkozásában épp úgy, mint a légtechnikai rendszerekre.A kialakított rendszerek működési elveikből következően igénylik a rendszeres és szakszerű karbantartást.
Klímaberendezések vonatkozásában karbantartásaink alkalmával elvégezzük a berendezések atka-, baktérium-, és csíramentesítését, mellyel megelőzzük a legionellozis betegség kialakulását, valamint elkerüljük a kellemetlen szagok megjelenését a környezetben.

A legionella nevű baktérium emberről emberre nem terjedő kórokozó, légúti váladékokkal, köhögéssel nem kapható el. A fertőzés útja mindig a nem megfelelően tisztított légkondicionáló berendezésből kiáramló vízpermet belélegzése.A baktérium elsősorban nedves közegben él. Az orvosi vélemények szerint isjelentős fontosságot kell tulajdonítani a légkondicionáló berendezésekben keletkező fertőzési források ártalmatlanítására.

 

Cégünk Daikin típusú berendezések szervízelését látja el.

 

Kérem, töltse ki szervizbejelentő űrlapunkat, vagy hívja az alábbi telefonszámot. Kollégáink a lehető legrövidebb időn belül felveszik Önnel a kapcsolatot! 

 

 

 

 • Telefonszám: +36/30/530-8751

Hibabejelentő form

Hűtéstechnika
Klímatechnika
Légtechnika

Ahol az innováció találkozik a kreativitással! - Daikin Stylish

Keresse üzletünkben a Daikin új megjelenésű dizájnos klímaberendezését a Daikin Stylisht!
tovább

Szerviz

Kérjük tölse ki szervizbejelentő űrlapunkat,
vagy hívja a
+36/30/530-8751
szervizbejelentő számunkat.
Kollégánk a legrövidebb időn belül felveszi
Önnel a kapcsolatot.

Kapcsolat

 • Klimatrend Hungary Kft.
  8900 Zalaegerszeg, Kaszaházi út 32.

  Tel.: +36/92/598-200
  Fax: +36/92/598-201
  E-mail:
  Skype: klimatrend