Rólunk

Vállalkozói utunkon 1995-ben indultunk el a hűtés, klíma-, majd a technológia megjelenésével- a hőszivattyú berendezések világába, azóta elkötelezett küldetésünk, hogy ezen rendszerekkel prémium színvonalú szolgáltatásokat nyújtsunk ügyfeleink számára.

Célunk, hogy innovatív és hatékony hűtő-fűtő berendezésekkel tegyük egészségessé, komfortossá, és energiahatékonnyá az otthoni és kereskedelmi egységeket, élettereket. Egyúttal, hogy rendszereinkkel a leggazdaságosabb megoldásokat állítsuk szolgálatba, legyen szó komplex fűtési, hűtési, – melegvíz készítési rendszerekről, vagy páratlan kapacitású épületgépészeti
hővisszanyerős technológiáról.

Az Ön otthonába és vállalkozása számára is, a legmagasabb szintű gépészeti megoldásokat kínáljuk, a Daikin prémium termékei segítségével.

Az évek során folyamatosan fejlődtünk, hogy megfeleljünk az egyre növekvő felhasználói igényeknek.

Köszönhetően a hatékony üzemeltetésnek, a korszerű intelligens vezérléseknek, a kiváló termékeknek, a testre szabott megoldásoknak, és szakértői csapatunknak, lehetővé vált számunkra, hogy a jövő technológiáit kínáljuk ügyfeleinknek.

Tapasztalt és szakértő csapatunk elkötelezett abban, hogy magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtson minden ügyfélnek, legyen szó lakossági, kis-, közép vállakozások egységeiről, vagy nagy ipari létesítményekről. Komplex gépészeti megoldások esetében teljeskörű szolgáltatással – (tervezés, telepítés, karbantartás, szerviz) – állunk rendelkezésére, hogy biztosítsuk a maximális elégedettséget.